Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бързата реакция на мъж спаси куче, заклещено от вратата на движещ се асаньор (видео)
Бързата реакция на мъж спаси куче, заклещено от вратата на движещ се асаньор (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
12-12-19
добавено
5151
прегледа

Мъж със светкавични реакции спаси малко куче от смъртта, след като каишката му се заклещи между вратите на асансьор.

 

Джони Матис разказа за случката, която се разиграла в понеделник в жилищна сграда в Хюстън, САЩ. По-късно той сподели и видеоклип в Twitter, който озаглави с думите „Меко казано напрегнат момент“.

 

Видеото показва как Матис излиза от асансьора, като в този момент в него влиза жена, водеща малкия си померан на дълга каишка. Вратите обаче бързо се затварят, а кучето така не успява да се качи при нея.

 

В този момент Матис бързо забелязва, че кучето все още е на каишката и светкавично се втурва, за да махне и така да спаси живота му. Той споделя, че имало някой в асансьора, който трябвало да се качи на шестия етаж, преди да той слезе, така че знаел, че трябва да действа бързо, за да спаси малкото куче.

 

"Беше супер страшно и всичко, върху което бях концентриран, бе да премахна каишката от кучето", каза той и отбеляза, че собственичката е била ужасена.

 

"Щом вратата се затвори, тя започна да крещи, тъй като не можеше да направи нищо. Тя е нова в сградата, така че мисля, че не очакваше вратите да се затворят толкова бързо.

 

Наистина ѝ съчувствам, защото това беше неволна грешка от нейна страна, но се радвам, че успях да помогна", добави той.

 

Краят на видеото показва Матис, успешно спасил кучето, да чака неговата собственичка да се върне.

 

 

Източник: Fox13 News