Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бялата лястовица отлетя за Южна Корея
Бялата лястовица отлетя за Южна Корея
Бяла лястовица
08-09-17
добавено
6041
прегледа

По повод Зимните олимпийски игри, които ще се проведат в гр. Пьонгчан, Южна Корея през 2018 г, организационният комитет на игрите инициира създаването на „Арка на мира”, която ще събере стотици послания за мир от целия свят.

 

Шоуто „Господари на ефира” получи специална покана да участва в инициативата и това беше поводът нашата Бяла лястовица да отлети за Южна Корея.

 

НОВА НАГРАДА НА "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" - "БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА"

 

Статуетката ще стане част от специална изложба, която ще се състои в олимпийското село непосредствено преди игрите, а ако посетите олимпиадата, може да откриете нашето послание за мир и в Арката на мира.

 

Арката на мира е особено символичен проект, тъй като областта Кангуон, в която ще се проведат XXIII-те зимни олимпийски игри е разделена на две от границата между Северна и Южна Корея.

 

Информация за шоуто „Господари на ефира”, историята му и значението на наградата „Бяла лястовица” бе публикувана в официалния сайт на проекта и в местната преса.

 

 

 

Вижте статия за Бялата лястовица в страницата на проекта Peacewall и Kangwon domin daiy news

 

БЯЛА ЛЯСТОВИЦА - НОВОТО ИМЕ НА ДОБРОТО