Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бяла лястовица за лагерите в Кремиковския манастир
Бяла лястовица за лагерите в Кремиковския манастир
Бяла лястовица Вземи EMBED
Loading the video...
10-03-18
добавено
8007
прегледа

Вече пет години Кремиковският манастир организира детски православни лагери. Равносметката за това време е 30 лагерни седмици, повече от 2000 деца, 50 спукани топки, 30 счупени обръча и безброй много радостни мигове. Ето защо нашата Бяла лястовица каца в двора на Кремиковския манастир.

 

Децата живеят в манастира като спазват специална програма, насочена към това ги да направи още по-добри, да възпита у тях повече вяра, надежда и любов. Да бъдат честни, знаещи и разумни. Заедно с натрупването на знания, децата творят, спортуват и се забавляват.

 

Лагерът се провежда с благословението на Българския патриарх Неофит и под прякото ръководство на отец Серафим Янев.

 

"За нас това е стимул за целия екип, защото тези детски лагери могат да се случат, ако го има всеки един човек от екипа. Тук учим децата да бъдат личности, да бъдат хора и това, което лагерът се опитва да даде на децата е да знаят, че имат един приятел, който никога няма да ги предаде", това каза отец Серафим и добави, че идването на все повече деца е най-голямата радост.

 

Благородното рамо на отец Серафим е идеалното място, на което да кацне нашата Бяла лястовица. Надяваме се, че ще има все повече и повече такива добри инициативи.