<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39991" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Норвегия и Ге...

Вайръл-двойникът на Рос от "Приятели" беше осъден на затвор за кражба и измама

17 Август 2019
0 8169

Нашумелият миналата година крадец Абдула Хюсеини, който много прилича на актьора Дейвид Шуимър, по-известен като Рос от "Приятели", беше осъден на девет месеца затвор за кражба и измама, съобщава The Guardian.

 

ЛОНДОНСКАТА ПОЛИЦИЯ СЕ ВКЛЮЧИ В ИЗДИРВАНЕТО НА "РОС ОТ ПРИЯТЕЛИ"

 

Двойникът на Рос беше издирван заради кражба на яке, мобилен телефон и портфейл от ресторант в Блекпул, Англия на 20 септември 2018 година. Малко по-късно той беше уловен от охранителни камери, носейки кутии бира в хранителен магазин.

 

 

""

Дейвид Шуимър

 

 

Самият Дейвид Шуймър тогава не пропусна да се пошегува със случая, като пусна своя имитация на кадрите, досущ наподобяваща видеото с Хюсеини, което британската полиция разпространи. Актьорът написа: „Полицаи, кълна се, не бях аз. Както виждате, бях в Ню Йорк”. (Можете да видите забавното клипче на актьора по-горе.) 

 

 

РОС ОТ "ПРИЯТЕЛИ" СЕ ШЕГУВА С БРИТАНСКАТА ПОЛИЦИЯ

 

Абдула Хюсеини, на 36 години, е описан в съда като "странстващ крадец-номад", който е използвал открадната банкова карта, за да извършва, или да се опитва да извършва неправомерни покупки от четири магазина в Блекпул през миналия септември. Той е откраднал картата, заедно с якето на клиент на ресторант в града, докато същият не е бил до масата си. 

 

Месец по-късно полицията в Блекпул пусна видео с него, на което се вижда как Абдула носи кенчета с бира в хранителен магазин. Видеото бързо стана вайръл, заради приликата между крадеца и актьора, като натрупа 11 милиона споделяния и 30 000 коментара. 

 

Този четвъртък Хюсеини беше осъден след двудневен процес, по обвинение в кражба и четири измами след представяне под фалшива самоличност. Присъдата беше произнесена от съдия Сара Дод, която му каза, че има "потресаваща криминална история" зад себе си и, че е "изпечен крадец".

 

Хюсеини, който е иранец по националност, има 32 предишни обвинения за 60 престъпления от 2008 г. насам, в това число 27 престъпления за кражба и измама.

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции