<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84766" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рязко се пока...

Ваксината на AstraZeneca показа ефективност и при възрастните при последните резултати в Англия

03 Март 2021
0 300

Последните данни от реалната практика надграждат нарастващия брой доказателства, че ваксината на AstraZeneca е ефективна в редуцирането на инфекциите и в спасяването на животи, предава NOVA.

Данните ще продължат да се натрупват и в предстоящите седмици и месеци, като ще разширяват разбирането за ефективността на препарата. Те ще включват информация и за двете дози от ваксината, които се очаква да осигурят най-добра защита. Това сочат от AstraZeneca в позиция относно съобщени данни за ефективност на ваксината им в Англия.

Една доза от Pfizer и AstraZeneca намалява хоспитализациите с 80%, сочи ново британско изследване (видео)

Ваксината на AstraZeneca показа ефективност и при възрастните при последните резултати в Англия

Министърът на здравеопазването на Великобритания Мат Ханкок анонсира резултатите от независим анализ на данни от реалната практика от цяла Англия, които предполагат, че ваксината срещу Covid-19 на AstraZeneca е високо ефективна в редуцирането на коронавирусни инфекции при лица на и над 70-годишна възраст.

Франция промени позицията си и разреши AstraZeneca за хора над 65 г.

Събрани и анализирани от Службата по обществено здраве на Англия (PHE) съобщените данни са внесени за публикуване като пред-печат и предстои да бъдат прегледани от двама независими рецензенти.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции