<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102341" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Димитър Берб...

Валери Божинов: Моят фаворит за шеф на БФС е Боби Михайлов

05 Октомври 2021
0 1855

“Уважавам и Боби Михайлов, и Митко Бербатов. Ценя ги като личности. Моят фаворит за президент е Боби Михайлов. За мен той е правилният човек за управлението на БФС. Със сигурност е осъзнал грешките, които е допуснал през изминалите години. Няма безгрешни хора и съм сигурен, че ако спечели, ще има голяма промяна във футбола. Няма как да не го подкрепя, все пак Ники ми е приятел, а и Боби също ми е приятел, а и се познаваме от много години.”

Валери Божинов пак демонстрира остър ум и гладка мисъл (Господари на Уеба)

Валери Божинов: Моят фаворит за шеф на БФС е Боби Михайлов

Това заяви Валери Божинов по горещата тема с конгреса на Българския футболен съюз и избирането на председател на организацията.

“Бербатов, Стилиян и Мартин имат своите виждания и със сигурност имат хубави идеи. Аз подкрепям всички и им желая успех. Ако тези две кандидатури се бяха обединили, това щеше да е печелившият ход за българския футбол”, каза Божинов.

“Искам да продължа да играя, дали ще е в България, дали в чужбина. Аз съм реалист, за чужбина ще е малко сложно. Когато не си играл мачове дълго време няма как да разгърнеш потенциала си и няма как да се покажеш пред някой отбор. Искам да продължа с футбола – дали ще продължа да играя, или ще е под някаква друга форма, това вече е въпрос на време да се разбере”, сподели нападателят.

Във видеото гледайте един от многото незабравими анлизи на Божинов през годините.

Източник: dsport

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции