<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73925" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов в Род...

Валери Симеонов: Безсмислено е да подаваме оставка (видео)

20 Септември 2020
0 2365

Валери Симеонов заяви, че тези, които са дали властта на правителството “са с милиони повече от тези, които всяка вечер обикалят по площадите”. Това каза заместник-председателят на Народното събрание и председател на НФСБ в предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ.

Той отказа да коментира одобрява ли или не премиера Борисов и поясни, че:

“Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март”.

Валери Симеонов: Безсмислено е да подаваме оставка (видео)
Урсула фон дер Лайден. Снимка: Европарламент

Симеонов бе поканен да коментира и изказването на председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен и дали то е било критично към “патриотичните” политики, на което той отговори в характерен за него стил:

“Урсула за мен не е някакво слънце. Разбирането на ЕК за върховенство на закона е даване на прекалено права и свободи на лесбийки, гейове, травестити,  прекалено много права на маргинални малцинства. Ще се борим с това, то си е наша кауза от самото създаване на коалицията.”

Приоритетите пред Европа според Урсула фон дер Лайден: здраве, чист въздух, европейски закон “Магнитски”

Валери Симеонов: Безсмислено е да подаваме оставка (видео)

Симеонов заяви приоритетите си до март – борба с битовата престъпност, приобщаване на “маргиналните общности”, особено в образованието, където имало сериозни успехи, въвеждането на патриотично възпитание в училищата, облекчаване на дребния и средния бизнес. Те не са били довършени, “някои позакъсняха малко”, призна все пак той.

Източник: БНТ

Видео: БНТ

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции