<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83466" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марешки ще ра...

Валери Симеонов и Марешки “се взеха” предизборно, ще се явяват заедно на парламентарния вот (видео)

10 Февруари 2021
0 2966

“Обявяваме създаването на патриотична коалиция “Воля и НФСБ”. Двете партии имаме много общи цели. Очакваме да получим подкрепа и да участваме в следващото управление”.

Това обяви на брифинг лидерът на “Воля” Веселин Марешки.

“В моменти на криза държавата има нужда от обединение. Ще работим за равноправна конкурентна среда в бизнеса, облекчаване на админстративните тежести и режими и борбата с монополите и олигархичните зависимости”, обяви председателят на НФСБ Валери Симеонов.

Безплатни лекарства на деца до 18-годишна възраст и лишаване от право на вот за рецидивистите са сред приоритетите на коалицията.

Валери Симеонов с изключително грозно изказване за майките на децата с увреждания

Симеонов обърна внимание, че НФСБ работят и за увеличаване на доходите и на останалите граждани. “Ще продължаваме да го правим”, допълни още той.

“На второ място, ние с г-н Марешки като представители на бизнеса, няма как да не издигнем в приоритет насърчаването на малкия и средния бизнес основно в три направления. Тези направления, които зависят от законодателната дейност и от изпълнителната власт на държавата. На първо място това е установяването на равноправна конкурентна среда, на второ място това е намаляването на административните тежести и режими и на трето място това е борбата с монополите и олигархичните зависимости в държавата. Тема, по която изключително трудно, но успешно сме работили както от НФСБ, така и колегите от “Воля”, защото монополите са проклятието на икономиката”, изтъкна вицепремиерът.

Той посочи, че не на последно място е недопускането на ДПС във властта.

“Ограничаване възможността ДПС да бъде за пореден път балансьор в Народното събрание, както и ограничаването на нейното влияние като цяло и по този начин ограничаването на съседна Турция в политическия живот на България”, добави Симеонов.

СЪВСЕМ СКОРО ОЧАКВАЙТЕ И НАШ СПЕЦИАЛЕН МАТЕРИАЛ, В КОЙТО ЩЕ ВИ ПРИПОМНИМ КАКВИ БЯХА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ДВАМАТА НОВОИЗЛЮПЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТНЬОРИ ДО МОМЕНТА, КАКВИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА ТОЗИ “ОТЧАЯН” ХОД, КАКТО И НАЙ-СИЛНИТЕ ВАШИ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА!

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции