<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82604" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доц. Мангъров...

Валери Симеонов: Не съм показвал среден пръст, попитах ги къде им е умът (видео)

28 Януари 2021
2 7027

„Отворих прозореца, за да погледна. Една група от 5-6 човека започнаха да крещят вулгаризми, обиди. Направих така, че ги попитах къде ви е ума”, заяви Валери Симеонов в предаването „Здравей, България” по NOVA.

Размаха ли Валери Симеонов среден пръст на протестиращите ресторантьори? (видео и снимка)

Той отговори на въпроси във връзка с разразилия се вчера скандал с негово видео, за което се спекулира, че размахва среден пръст към протестиращите под прозорците на НС случжители и собственици на заведения. Кадрите на Traffic news можете да си припомните тук:

„Показах знак, с който питах къде са ви главите. Не съм сигурен, че тези хора бяха от протестиращите, събрали се да защитават своя бизнес”, заяви още Симеонов. И подчерта, че самият той членува в една от най-големите браншови организации. 

„Аз съм единственият политик, който поддържа тезата, че отварянето на ресторантите при спазване на мерки не носи по-голяма опасност от отварянето на училищата”, допълни лидерът на НФСБ.  

Симеонов коментира, че протестното отваряне на ресторантите на 1 февруари ще донесе само напълване на хазната с глоби.

„Трябва да се търси диалог с щаба и министър-председателя”, заяви още той.

Снимка: Архив БулФото

Припомняме, че само преди две седмици заместник-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ влезе в центъра на общественото внимание и със скандалната реплика по отношение на българите в чужбина: “Който иска да гласува, да си хване самолета и да се върне в България”. Вижте най-силните коментари от онлайн пространството в линка:

Скандалното изказване на Валери Симеонов за българите в чужбина взриви социалните мрежи (Коментарът на “Господарите”)

„Когато не работи един ресторант, какви 80% ще дадеш на работещите и ще чакаш още 20% от работодателя, като той няма откъде да ги даде”, коментира Симеонов.

Относно новата заповед, с която се въвеждат задължителни PCR-тестовете за идващите у нас чужденци, Валери Симеонов също подкрепи идеята да се правят бързи антигенни тестове, защото са по-евтини и достатъчно точни.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции