<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74578" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цвета Караян...

Валери Симеонов: Протестиращите хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят (видео)

30 Септември 2020
0 2703

„Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската революция имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е съгласен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вариант на червените кхмери. Това е нещо като възроден 9-ти септември. Хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката омраза”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова тв зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

Той коментира исканата оставка на председателя на Народното събрание – Цвета Караянчева, както и нашумялото изказване в Лом относно протестиращите и метрото.

Караянчева със скандално изказване към критикуващите Борисов: “Ходи пеша, бе!” (видео)

„Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Борисов. То е мое, ваше и на всички граждани, то е построено с нашите пари. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея”, каза Симеонов.

Той добави: “И в момента съм убеден, че е имало връзки на високо ниво между ГЕРБ и ДПС, но те са скъсани вече”, каза още той и обясни, че те са били прекратени още от началото на протестите. 

Според лидера на НФСБ президентът Радев е “вечно сърдитото дете, което тропа с крака”.

Той коментира и исканията за експертен кабинет така: “Мисля, че това е несъстоятелна идея – за 6 месеца откъде ще намериш експерти, които да са навлезли толкова добре, че да продължим без сътресения.”

Валери Симеонов заяви и че за следващите избори машинно гласуване няма да може да има заради пандемията, която е забавила всякакви срокове и поръчки за машини. Той съзря и много по-сериозни манипулации при това гласуване, защото имало повече възможности – например кой пише софтуера.

Източник и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Borislav Georgiev

    19 Октомври 2020

    Веднъж, да каже нещо близко до истината... ✨🙈

Покажи всички Скрий

Реакции