Следва: Талисман на я...

Валери Симеонов се оплака, че не било справедливо да го изкарват обществен враг номер 1

28 Ноември 2019
1 1344

Новият заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов призова да спрат протестите на майките на деца с увреждания срещу избирането му на този пост, пише Клуб Z.

 

Недоволството е породено от непочтителните реплики от страна на Симеонов по адрес на майките и техните деца. Именно заради това преди месеци той трябваше да подаде оставка като вицепремиер. Грозната реплика, която тогава ние от "Господарите" разпространихме, можете да си припомните от видеото горе.

 

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СТАНА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА

 

Политикът обаче смята, че подновената гражданска акция срещу него е неоснователна и стига до неговата "демонизация".

 

"Обидно ми е, болно ми е, когато ми казват, че съм човек без сетива за трагедията и болката на тези жени", каза той пред Нова тв. "Не мога да приема да има втора фаза на моето демонизиране и изкарване като обществен враг номер едно. Аз платих своята цена."

 

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНО ИЗКАЗВАНЕ ЗА МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ

 

И добави: 

 

"Аз съм по-различен като политик, използвам по-остри изрази. Считам, че точно тази разлика с останалите колеги в политиката предизвиква остри настроения срещу мене и това много често се използва от моите политически опоненти."

 

"Може би в най-голяма степен съм наясно с болката на тези майки… просто защото в моя живот има хора в увреждания", добави още Симеонов.

 

Заместник-шефът на Народното събрание, който има интереси и в хотелиерството, защити свой законопроект, засягащ даването на стаи под наем на туристи по системата Airbnb.

 

УПРАВЛЯВАЩИТЕ СРЕЩУ BOOKING И AIRBNB: ИСКАТ КАТЕГОРИЗАЦИЯ НА ИМОТИТЕ В САЙТОВЕТЕ ЗА ПОЧИВКИ

 

"Само по себе си е нарушение на закона да упражняваш търговска дейност, без да плащаш данъци", посочи той.

 

По думите му, Франция и Холандия  вече регулират Airbnb, а Румъния "подготвя промени на закона точно като нашите".

 

Валери Симеонов отрече в случая да има конфликт на интереси, макар неговата телевизия "Скат" да има мотел със 120 места в Малко Търново.

 

 

Източник: Клуб Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции