<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64458" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Новият пост н...

Валери Симеонов: Стига с тоя “Левски”, толкова ли е важен? (видео)

20 Май 2020
0 3613

“Толкова ли е важен тоя клуб “Левски”, че да се занимаваме от сутрин до вечер с него?!” Това попита лидерът на НФСБ Валери Симеонов в сутрешния блок на БНТ по повод сагата около футболния отбор и финансовия му благодетел Васил Божков.

“Това, което се изнася, са някакви бележки и едни есемеси, които по един ченгесарски способ се подхвърлят на медиите. Аз мисля, че преекспонираме всички тези телеграми, носени по пощенски гълъби от Дубай. Всъщност, какво носят тези всекидневни, на парче подхвърлени, уж скандални новини от един човек със сериозни обвинения”, продължи Симеонов.

Той добави, че недоумява защо изявите на Васил Божков толкова се коментират, защото “има много по-важни теми в страната, като ограничаване на заразата с коронавируса”.

Валери Симеонов: Стига с тоя &#8220;Левски&#8221;, толкова ли е важен? (видео)

На напомнянето, че изнасяните от Божков информации говорят за определени интереси, Симеонов, подобно вече на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов, атакува бТВ, в чийто ефир собственикът на “Нове холдинг” за първи път съобщи за есемесите с Vladi Goranov:

“То и зад бТВ стоят много други интереси, защо не се занимаваме и с тях…”

Лидерът на НФСБ каза още, че в България не е имало по-добър финансов министър от Горанов от десетилетия.

Видео: БНТ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции