Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вандали нарисуваха свастики върху черупките на костенурки (видео и снимки)
Вандали нарисуваха свастики върху черупките на костенурки (видео и снимки)
ЗооГосподари Вземи EMBED
Loading the video...
11-08-19
добавено
1804
прегледа

Няколко костенурки в парк в щата Вашингтон, САЩ се оказаха с изрисувани с боя свастики върху черупките, оставяйки любителите си шокирани от вандалското деяние, пише Daily Mail.

 

 

Жители на град Ренгтън забелязали, че костенурките в разположения на брега на езерото Вашингтон "Джен Кулън Парк" носят върху гърбовете си символите повече от месец.

 

 

 

 

Множество обаждания на свидетели са стигнали до властите в града, което довело до провеждането на разследване от полицията. Агресивната проява буди подозрение, че авторите ѝ целят да предизвикат шок у хората.

 

 

 

 

Ренгтън е неголям град на брега на езерото Вашингтон в едноименния щат. В миналото е известен като миньорски център, а днес е близо седемдесет хиляден град с представителства на няколко международни компании. Паркът е привлекателно място за семейни разходки и отдих. 

 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

Видео: Kiro7