<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70150" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТВ Враца свал...

Варненци блокираха Аспаруховия мост с искания за оставка на правителството (видео и снимка)

29 Юли 2020
0 1109

Протестна акция за оставката на правителството организираха и във Варна. Към 16:30 часа около 30 демонстранти блокираха Аспаруховия мост в посока Бургас с викове “Оставка” и “Всеки ден ще е така до победата”.

Огромни задръствания последваха блокадата и се стигна до гневни реплики между шофьорите и протестиращи.

Борисов на инспекция на новата пречиствателна станция на “Златни пясъци”. Снимка: Министерски съвет

На фона на недоволството, което се очаква да залее и други областни градове, по-рано министър-председателят посети новоизградената пречиствателна станция на “Златни пясъци”. Той не пропусна възможността да се похвали за свършената работа по системата за пречистване на отпадните води в Черно море край Варна.

“Морето във Варненско е на 100 % идеално за къпане. Тази огромна пречиствателна станция е последната, с която прочистваме абсолютно всичко. Може да разкажете на жителите на гостите на Варна и целия регион, че всичко това отиваше в морето зад кея. Това е огромна станция. Затова не ни харесват. Десетилетия всичко е текло в морето. Сега водата е чиста. Сега по цялото ни Черноморие има над 50 пречиствателни станции, което е добре за туризма, за бизнеса, за хората”, заяви той пред събралите се да го посрещнат.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции