<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84239" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Слави отказа ...

Васил Божков: Намерих мандатоносител, “Българско лято” ще участва в изборите

21 Февруари 2021
0 20148

Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков обяви във Фейсбук, че неговата формация “Българско лято” ще участва в парламентарните избори на 4 април, пише Mediapool. Бизнесменът, който има 18 повдигнати обвинения, обяви, че вече е намерил мандатоносител, който ще обяви официално на 23 феврруари.

“Обещах ви, че въпреки опитите на #хунтата да ни спре, ние ще участваме в #Избори2021. Вижте кой ще бъде мандатоносителят на @Българско лято в излъчване на живо”, написа той в социалната мрежа.

Слави отказа предложението на Божков за коалиция помежду им за изборите

В четвъртък Божков предложи на Слави Трифонов да се явят с общи листи на предстоящите парламентарни избори, а шоуменът отказа. Задочната комуникация се разигра отново във Фейсбук.

Васил Божков: Намерих мандатоносител, &#8220;Българско лято&#8221; ще участва в изборите

“Много от целите на “Българско лято” и ПП “Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България – да се обединим” – написа бизнесменът.

Божков предложи на Слави Трифонов съвместно явяване на изборите

Малко по-късно Трифонов отхвърли предложението.

“Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал”, каза Слави Трифонов.

Тогава Божков рязко смени мнението си за общите цели и политики между двете партии и написа:

“Слави – силен егоцентризъм, още по-силни зависимости. Стабилна патерица за #хунтата. Жалко.”

В заключение обобщи: “Българско лято остава единствената алтернатива. #НиеСмеСилата”.

Партията на Божков “Българско лято” не успя да се регистрира за участие в изборите на 4 април, след като прокуратурата обжалва решението на Софийския градски съд, с което формацията на Божков бе допусната да се впише в регистъра на политическите партии.

Във видеото по-горе можете да си припомните изявлението на Божков от Дубай, с което той обяви създаването на политическия си проект.

Източник: Mediapool

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции