<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66684" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Васил Божков ...

Васил Божков призова във видео: Да се надигнем и да ги сменим

15 Юни 2020
0 6685

Васил Божков пусна ново видео във Фейбсук тази сутрин, в което твърди, че е обявен за престъпник, защото най-накрая е казал “Не” на управляващите.

Бизнесменът с редица обвинения от българската прокуратура, който понаястоящем се укрива в Дубай, сподели, че е имал железния принцип да не се поддава на изнудване, но през 2014 година го е нарушил.

Ето какво гласи целият пост:

“Аз съм Васил Божков. 30 години правя бизнес в България. Имах железен принцип – никога не се поддавах на рекет и изнудване. 2014 година наруших този принцип.

Поддадох се на изнудване от управляващата хунта. Всички видяхте какво се случи.

Сега съм обявен за престъпник. Престъпник, защото най-накрая казах „НЕ“.

Моята огромна вина е, че не направих това по-рано. Поддадох се, защото исках да запазя бизнеса, граден 30 години, хилядите работни места и да не разрушавам съдбите на хората свързани с работата ми.
С това си действие подпомогнах разрастването на тумора, който унищожава държавата ни.

Хората са тези, които създават благата. Хората са тези, които избират управниците си. Но когато тези управници не изпълняват функциите си, хората са тези, които са длъжни да се вдигнат и да ги сменят.

Държавата – това сме всички ние, а не няколко човека, претендиращи, че са държавата.

Българският бизнес създава работни места, строи магистрали и пълни хазната. Политиците само грабят, защото не могат да създават.

Единственият правилен начин е да направим това, което сме длъжни. Единственият правилен начин е да се обединим. Единственото правилно действие – да се надигнем и да ги сменим. Времето за бездействие свърши.”

Вчера Божков обяви, че именно днес ще стартира неговият политически проект. Той е с името “Българско лято”.

Васил Божков обяви, че стартира политическия си проект “Българско лято” от утре

Това се случи, след като в началото на миналата седмица бизнесменът публикува анкета с въпрос “Ще ме подкрепите ли за нов политически проект?”, резултатите, от която показват, че 64% от гласувалите изразяват подкрепа, срещу 36, които са гласували против.

This image has an empty alt attribute; its file name is 83112300_170420694515909_190893012219183206_n.jpg

Източник: Фейсбук – Васил Божков

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции