<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64082" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Васил Божков публикува свои чатове с Vladi Goranov

15 Май 2020
0 13392

Бизнесменът и финансов благодетел на ПФК “Левски” Васил Божков пусна в социалните мрежи скрийншоти от разговори с потребител на име Vladi Goranov, пише бТВ. Според него, става дума за финансовия министър Владислав Горанов.

Божков се опитва да докаже, че е поддържал контакти с министъра по линия на хазарта.

Бойко Борисов отказа да получи акциите на ПФК “Левски” (видео и снимки)

Васил Божков публикува свои чатове с Vladi Goranov

В чатовете, които са от преди две години, има уговорки за срещи, като се коментира и че “девойката” е получила “ценни указания”. Според Божков става дума за Мария Филипова, която по това време оглавява комисията по хазарта, а сега е зам.-председател на Комисията за финансов надзор.

Васил Божков публикува свои чатове с Vladi Goranov

Интересни са и разговорите от януари. По това време вече хазартният скандал между Васил Божков и братя Найденови е ескалирал и вече е с активното участие на държавните институции. Направилият скрийншотите се възмущава, че Държавната комисия по хазарта го саботира и припомня на събеседника си: “Нали го говорихме?”. Отговорът: “Ще говоря със Сашо да не смесва нещата”.

Васил Божков публикува свои чатове с Vladi Goranov

Твърди се, че става дума за друг бивш председател на комисията по хазарта – Александър Георгиев, който по-късно беше и арестуван.

Васил Божков, който има 11 обвинения и се намира в Обединените арабски емирства, обяви по-рано, че ще подаде сигнал до различни институции.

В днешния си “Фейсбук” статус бизнесменът обобщава ситуацията по следния начин: “Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето как се случваше”.

Предстои да стане ясно дали чатовете са автентични.

Източник: бТВ

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции