<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66879" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Румен Радев з...

Васил Божков пусна банкови извлечения на суми, които твърди, че е предал на Бойко Борисов и Владислав Горанов

17 Юни 2020
0 6455

Васил Божков пусна тази сутрин във Фейсбук редица снимки на банкови извлечения. Според него, става дума за над 67 млн. лв. в брой, предадени на финансовия министър Владислав Горанов и премиера Бойко Борисов само за последните 3 години.

Васил Божков пусна банкови извлечения на суми, които твърди, че е предал на Бойко Борисов и Владислав Горанов
Първата страница от публикуваните извлечения

Бизнесменът с 18 обвинения от българската прокуратура, който понастоящем се укрива в Дубай, се оплака, че втора седмица няма движение по подадения от него сигнал за рекет и изнудване.

Горанов: Ако Божков има доказателства, да ги дава и да приключва този панаир (видео)

Ето го и целия пост:

“Вече сме повече от 100 000. Благодаря ви. #БъдетеЗдрави

Вече втора седмица Прокуратурата бездейства след подадения от мен сигнал. Телефонът, адресът и местоположението ми са им предоставени, но все още никой не ме е потърсил за показания и за доказателства.

Въпреки публичните доказателства и признания Гешев продължава да демонстрира неделимостта и зависимостта си от управляващата #хунта. Законът явно не важи за БМБ, VG и Менда, които трябва да бъдат отстранени от заеманите длъжности и задържани, за да не възпрепятстват разследването.
#БъдетеСмели

P.S. Това са извлеченията от личната ми сметка, които доказват изтеглените над 67 млн. лв. в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, чрез посочени от него лица само за последните 3 години.”

Източник: Фейсбук – Васил Божков

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции