<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73423" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Родители изл...

Веганка нарече “убийци” родителите си и не ги покани на сватбата си, защото обичат месо

14 Септември 2020
0 2413

Вганка-младоженка отказа на родителите си да присъстват на сватбата ѝ и получи гневни реакции във Facebook заради това свое крайно решение, пише The Independent.

Младата жена, чието име не се споменава, заявила в публикация в групата “Vegan Revolution”,че няма намерение да споделя най-щастливия миг от живота си с убийци.

Веганка съди съседа си заради миризма от барбекю (видео и снимки)

Публикацията ѝ веднага предизвика възмутени коментари, които я обвиниха, че е обърнала гръб на родителите си по този груб начин.

Младата жена пояснява, че близките ѝ не само не одобрявали убежденията ѝ, но и се конфронтирали с нея и годеника ѝ, преди да дойде големият ден, в който те очаквали всичко да бъде мирно и тихо.

“Не е ли това най-голямото прецакване, която може да ви се случи?”, възмути се близка семейна приятелка и допълни: “Да останете непоканена на сватбата, на която се очаква да бъдете една от шаферките? Та аз съм отраснала със семейството ѝ!”

От някои коментари става ясно, че първоначално родителите били поканени на тържеството, но впоследствие имената им били премахнати от списъка с гостите.

“Някои от членовете на семейството ми не бяха поканени на сватбата, защото двамата с моя любим не желаем да приемаме убийци в деня, който би трябвало да е един от най-щастливите в живота ни”, обявила тя.

Съобщава се още, че от този момент нататък младоженката престанала дори да говори с родителите си.

Мъж удря веганка, протестираща в ресторант (ВИДЕО)

Преди време ви показахме видео, в което млада веган активистка за правата на животните бе ударена в лицето от клиент на заведението, в което групата ѝ организирала протестната си акция.

Кадрите, заснети в английския град Брайтън може да видите горе.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции