Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Веганка се оплака в полицията, че приятели я подмамили да яде месо
Веганка се оплака в полицията, че приятели я подмамили да яде месо
10-09-19
добавено
3737
прегледа

Веганка се оплака в полицията от свои приятели, които я подмамили да яде месо. Момичето яло пилешко месо без да знае, докато нейните приятели я снимали на шега.

 

 

МЪЖ УДРЯ ВЕГАНКА, ПРОТЕСТИРАЩА В РЕСТОРАНТ (ВИДЕО)

 

 

 „Попитах ги дали хапките са веган. Моите приятели ми отговориха, че храната е изцяло от растителни продукти и е без никакво месо", разказва момичето, цитирано от The Independent. По-късно в социалните мрежи тя видяла записа от злонамерената шега и разбрала, че всъщност е яла пилешко месо. Веганката не била вкусвала месо от 10 години и изпаднала в истински шок.

 

 

ВЕГАНКА СЪДИ СЪСЕДА СИ ЗАРАДИ МИРИЗМА ОТ БАРБЕКЮ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

 

 „Разбрах какво е станало на следващия ден, когато сестра ми ми изпрати съобщение, в което ми казва да проверя историята на моите приятели на Snapchat“, казва още жената. Друго видео показвало как се подиграват с нея и я имитират как би реагирала, ако разбере, че е яла пилешки хапки.

 

 

МИСИЯТА НА ВЕГАНКА ЗА "СПАСЯВАНЕ" НА ЗАЙЦИ ПРИЧИНИЛА СМЪРТТА НА ПОЧТИ 100 ЖИВОТНИ

 

 

 „Направих скриншот на видеоклипа и го занесох в полицията. Сега на трима мои (бивши) приятели ще бъдат повдигнати обвинения", похвали се веганката.

 

 

Източник: The Independent