Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Веганка съди съседа си заради миризма от барбекю (видео и снимки)
Веганка съди съседа си заради миризма от барбекю (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
09-03-19
добавено
12429
прегледа

Кила Кардън от Пърт, Австралия съди съседа си, заради "непоносима миризма от барбекюто". Кардън смята, че съседите умишлено опушвали двора ѝ, когато палели барбекюто, и за нея било абсолютно невъзможно да използва задната си градина, пише LADbible.

 

 

 

"Те са  поставили барбекюто на такова място, че миризмата се усеща навсякъде. Не мога да изляза навън", споделя Кардън. Съдебната битка на веганката с нейния съсед Тоан Ву и съпругата му започнала в края на 2018 година.

 

 

 

 

Нейните искове обаче са охвърлени от съда поради липса на доказателства. Съдът отхвърли жалбата ѝ втори път през юли тази година.

 

 

 

 

Адвокатът на веганката Джон Хамънд каза, че ще отправят иск и до Върховния съд, което е краен вариант за Кардън, но тя все пак има някаква надежда.

 

 

 

 

Освен от барбекюто, веганката се оплакала и от миризмата на цигари и шума на съседските деца, когато играели баксетбол в двора. "Шумът е ужасен. Не мога да спя", каза Кардън.

 

Що се отнася до съседа ѝ, г-н Ву заяви, че иска да съжителства мирно с нея и увери, че е махнал скарата от задния двор. Също така забранил и на децата си да играят баскетбол в градината.  

 

 

Въпреки това Кардън се закани да продължи борбата си в съдебната зала срещу г-н Ву и семейството му.

 

 

Г-жа Карден се оплаква и от другите си съседи, заради шумни партита в техния имот. Тези жалби също са отхвърлени като неоснователни от съда.

 

 

 

Източник: LADbible