Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Велоалея е станала паркинг в столичния квартал Младост
Велоалея е станала паркинг в столичния квартал Младост
Пътни нарушения
Автор: Gospodari.com
07-07-15
добавено
3912
прегледа

Скъпи приятели, наш зрител ни праща снимки, на които ясно се вижда поредното неправомерно паркиране на автомобили върху велоалея. Кадрите са от столичния квартал Младост. 

 

 

 

"На снимките е тротоарът на улица "Филип Аврамов" в участъка между улици "Свето Преображение" и улица "Акад. Румен Цанев". Тротоарът е точно срещу Община Младост, като в единия край е 25-то ДКЦ и по него майките водят децата си на детска консултация и прегледи в поликлиниката. Преди няколко години част от тротоара беше обособена като велоалея", пише в сигнала си нашият зрител. 

 

По думите му, ситуацията на снимките е ежедневна и ежечасна и трябва Столична община да каже кой закон регулира взаимоотношенията между шофьори, велосипедисти и пешеходци, при положение, че се движат на едно и също място. "Трябва ли да бъде прегазено някое дете, за да се намери решение за това безумие", пише до Gospodari.com човекът, който ни сигнализира.

 

Не пропускайте още:

 

Алея или паркинг?

 

Алея или паркинг? - 2

 

Нагли таксита паркират на места за инвалиди