<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89563" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След години п...

Венци Стефанов остро за Бербатов и с носталгия по комунизма (видео)

19 Май 2021
0 4473

Прословутия волнодумец, президентът на Славия Венци Стефанов гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по БТВ, където ясно показа, че не харесва Димитър Бербатов, особено като кандидат за президент на БФС.

Освен носталгия по комунизма и почит към Тодор Живков, Венци Стефанов показа, че някои българи не могат да приемат младите, които искат да поемат нещата в свои ръце… и под „нещата“ имаме предвид една разбита система, последователно и неотклонно проваляща се през последните повече от 15 години.

ИзСпортен свят: Венци Стефанов атакува Бербатов, Митко Илиев пропуска на празна врата (видео)

На Венци Стефанов 23 години некласиране на световно, 17 години некласиране на европейско и спорадични клубни успехи на отбор, обикновено играещ с 10-11 титуляри чужденци, никак не му пречат.

Според зевзека от Овча Купел трябва да дойде честен, разумен, известен, обичан човек, който да промени футбола. По неговите критерии обаче Димитър Бербатов, с Мартин Петрон и Стилиян Петров зад гърба си, не е този човек.

ИзСпортен свят: Нови лафове от Венци Стефанов, Ицо Янев изкачи Монблан (видео)

Времето ще покаже, както се казва, ние вече 23 години чакаме за класиране на световно, колко му е да изчакаме още една година до редовния конгрес.

Само че какво правим ако Бербатов стане президент и реализира програмата си, а футболът тръгне нагоре? Добре е човек да е силен с думите, но и да не забравя, че най-силните думи често са „извинявайте“ и „сбърках“.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции