<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78514" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хаос и взети ...

Ветко Арабаджиев е с Covid-19 в тежко състояние

23 Ноември 2020
0 2967

Ветко Арабаджиев е приет в тежко състояние с коронавирус и се лекува в частна болница, пише Mediapool.

Бизнесменът, който е с мярка за неотклонение “задържане под стража” по обвинение за участие в организирана престъпна група, е под денонощна охрана, казаха от Министерството на правосъдието.

Имущество за 380 млн. лв. иска да вземе държавата от Арабаджиеви

Преди седмица той вдигнал температура и след изследванията, лекуващите лекари установяват завишени стойности на туморните маркери и настъпила инфекция. Лекарите тестват пациента за коронавирус и наличието му се потвърждава в петък, след което е преместен в Covid отделението на лечебното заведение. След преглед със скенер, белите дробове се оказват сериозно покосени от вируса и хотелиерът е със затруднено дишане и опасност за живота.

Ветко Арабаджиев и съпругата му са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари. Те бяха задържани миналата година в Барселона и прекараха в ареста повече от година.

В началото на ноември адвокатите им попадоха жалба в Европейския съд по правата на човека в Страсбург за нечовешко и унизително третиране, погазена презумпция за невинност и задържане извън разумните срокове.

Източник: Mediapool

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции