Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Ветко Арабаджиев остава окончателно в ареста
Ветко Арабаджиев остава окончателно в ареста
05-14-19
добавено
880
прегледа

Бизнесменът Ветко Арабаджиев, обвинен като лидер на престъпна група за данъчни престъпления, остава окончателно в ареста. Задържането му под стража бе потвърдено днес от Апелативния специализиран съд, съобщава 24 часа.

 

 

 


Според съда има опасност на свобода той да се укрие или да извърши друго престъпление, както заради финансовия ресурс, с който разполага, така и заради факта, че беше издирван от българските служби повече от половин година.

 

 

ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ ОБЯВИ ПРЕД СЪДА, ЧЕ НЕ РАЗБИРА КАКВО ОБЩО ИМА С ОБВИНЕНИЯТА КЪМ НЕГО

 

 

 

 

 


Специализираният апелативен съд гледа мярката за неотклонение и на друг бизнесмен - собственикът на "Винпром"- Карнобат Миню Стайков, когото наскоро Прокуратурата обвини в злоупотреба със средства от европейски програми. 

 

 

 

ПЪТЯТ НА ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ ОТ ШОФЬОР В ЗАХАРЕН ЗАВОД ДО МИЛИОНЕР

 

 

Ветко и съпругата му Маринела Арабаджиеви бяха задържани в Испания след 6 месеца издирване. Маринела все още е в испански арест и се очаква съдът там да реши дали да я екстрадира в България.

 

 

Източник: 24 часа