<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77994" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Covid-19 се е раз...

Вече боледувалият от Covid-19 Борис Джонсън отново е в самоизолация

16 Ноември 2020
0 2947

Британският премиер Борис Джонсън се е самоизолирал след контакт с човек, заразен с новия коронавирус, предадоха световните агенции, като се позоваха на неговата канцелария.

През април Джонсън прекара няколко дни в интензивно отделение, след като се разболя тежко от Covid-19.

Борис Джонсън е приет в болница, след като 10 дни не успява да пребори коронавируса

От офиса на британския премиер съобщиха, че той се чувства добре и няма никакви симптоми след контакт със заразен по-рано тази седмица. Той ще продължи да работи от резиденцията си на улица “Даунинг стрийт” 10, “включително ръководейки отговора на правителството на коронавирусната пандемия”.

Британският премиер се е срещнал за половин час в четвъртък с малка група депутати. Впоследствие един от тях, консерваторът Лий Андерсън, е развил симптоми на Covid-19 и е дал положителна проба за коронавирус.

Великобритания е европейската държава с най-много починали заразени – 51 934. Смъртните случаи през последното денонощие са 168.

За изминалите 24 часа във Великобритания са били регистрирани близо 25 хиляди заразени. Общият брой на случаите на коронавирус в страната е почти 1 370 000, като това я поставя на седмо място в света по заразени.

Източник: Клуб Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции