Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вече над 700,000 фена подписаха петицията за римейк на осми сезон на "Игра на тронове"
Вече над 700,000 фена подписаха петицията за римейк на осми сезон на "Игра на тронове"
По света
05-17-19
добавено
1860
прегледа

Ще бъде меко казано, ако кажем, че феновете приеха последния сезон на "Игра на тронове" със смесени чувства. 

 

Прекарайте каквото и да е време в социалните медии в неделя вечер или понеделник сутрин и неоминуемо ще попаднете на хилядите оплаквания, относно пътя, по който сериалът е поел.

 

Нова петиция обаче превърна тези оплаквания в нещо съвсем различно, защото хиляди фенове искат римейк на целия сезон.

 

"Римейк на осми сезон на "Игра на тронове" с компетентни сценаристи" е петицията, публикувана в сайта  Change.org

 

Тя бе направена след нещата, които се случиха в тазседмичния епизод "Камбаните", който предизвика остри реакции и раздели феновете на две части.

 

"Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайс доказаха, че са ужасно некомпетентни сценаристи. Този сериал заслужата финален сезон, който има смисъл. Направете го, HBO!", гласи петицията.

 

Причините, които много от подписалите я изтъкват са, че всички действия са прибързани, изненадите в сюжета са доста очаквани и действията на персонажите са доста неправдоподобни.

 

Един от подписалите твърди, че последните два сезона на "Игра на тронове" едва ли не са осквернили сериала и въпреки, че продукцията е внушителна, сценарият е "съсипал най-добрия сериал, който е излъчван по телевизията".

 

"Следим го вече повече от осем години и в крайна сметка получихме това... сериозни ли сте?", добави друг.

 

"Не искам тези двамата да се доближават до Междузвездни войни", написа трети, позовавайки се на следващия проект на Бениоф и Уайс, който е свързан със сагата "Междузвездни войни".

 

Тя също получи много петиции от недоволни фенове, след като 116,945 фена поискаха филмът "Междузвездни войни: Епизод VIII - Последният джедай" да бъде премахнат от официалната поредица.

 

Точно както техните усилия не постигнаха нищо, така и петицията за "Игра на тронове" най-вероятно няма да постигне целта си имайки предвид, че 18 милиона зрители са гледали епизода "Камбаните".

 

Няколкостотин хиляди разгневени фена със сигурност няма да убедят HBO да направи римейк на сериала, защото са съвсем малка част от аудиторията му, но пък надеждата умира последна, нали?

 

Източник: The Guardian