Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Видео как мъж спасява замръзнало врабче събра милиони гледания в мрежата (видео)
Видео как мъж спасява замръзнало врабче събра милиони гледания в мрежата (видео)
ЗооГосподари Вземи EMBED
Loading the video...
01-17-20
добавено
3754
прегледа

Мъж спаси замръзнало врабче. Трогателната спасителна акция беше споделена от самият спасител в YouTube. На кадрите се вижда, че врабчето се е вкочанило на метален парапет в американския щат Айдахо. Крачетата му са слепени с тръбата, а всичките му опити на да разпери крила се неуспешни.  

 

 

ЖЕНА СПАСИ И ОТГЛЕДА БЕБЕ-ВРАБЧЕ, ПАДНАЛО ОТ ГНЕЗДО (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

 

Мъжът забелязал птичето случайно. "Докато хранех конете си в новогодишната сутрин, забелязах самотна птичка, кацнала на стоманената ограда близо до резервоара с конската вода. Резервоарът се нагрява, за да не замръзне. Не е рядкост птиците да пият от топлата вода. Очевидно тази нещастна птица се беше намокрила и докато излезе вече беше замръзнала до оградата при преобладаващите близо до нулата температури в Айдахо", разказва нейният спасител Нелсън Уилсън.

 

ВРАБЧЕ СЪЖИВЯВА СВОЙ УМИРАЩ ПРИЯТЕЛ (ВИДЕО)

 

 

 

 

"Първо се опитах да загрея краката на уплашената птица, като натиснах дланта си към оградата и върху крачетата на птицата. Тогава реших, че ако се опитам да нагрея крачетата чрез топлия си дъх, ще постигна успех", пише още Уилсън.

 

 

 

 

Трогателното видео стана хит в мрежата и събра близо 4 милиона гледания само за няколко дни.

 

 

Източник: YouTube