<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67459" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вдовица дари ...

Видео на бебе, хвърлено в басейн, за да се учи да плува, предизвика гневни реакции към майката (видео и снимка)

24 Юни 2020
0 23315

Видео, публикувано в мрежата TikTok, в което се вижда как 8-месечно бебе бива хвърлено в басейн от инструктор по плуване, стана вайръл и настрои зрителите срещу майката, пише LadBible.

Криста Майерс, която живее в Колорадо Спрингс в САЩ, наскоро си инсталирала приложението TikTok като на шега, но била изненадана да открие, че едно от качените от нея видеа, е достигнало над 53 милиона гледания и десетки хиляди коментари.

Видеото показва как 8-месчното ѝ момченце бива хвърлено в басейна от инструктор по плуване, след което се вижда как мъничето изплува на повърхността и маха с ръчички, излегнато по гръб. В това време гордата му майка пляска и се радва зад камерата.

“Оливър ме удивлява всяка седмица”, написа тя под публикацията си. “Не мога да повярвам, че само за два месеца, откакто посещаваме басейна, той вече има такъв напредък. Той е същинска малка рибка.“

Видео на бебе, хвърлено в басейн, за да се учи да плува, предизвика гневни реакции към майката (видео и снимка)

Повече от 120 000 коментара последваха публикацията. Сред тях се забелязаха и множество критики за безотговорното поведение на майката към мъничката ѝ рожба.

В отговор на неочакваните реакции, Криста заяви пред медиите:

„Мнозина хора ми казаха, че едва ли не съм най-лошата майка на света, че застрашавам живота на децата ми, че ги травмирам.“

Характерно за мрежата на TikTok е потребителите ѝ да си намислят предизвикателства и да ги пускат в обръщение сред последователите си. Това довежда до множество сконфузни клипчета, в които авторите им страдат от собствената си амбиция да бъдат находчиви.

Джейсън Деруло изби предните си зъби с въртяща се царевица, ден по-късно разкри, че е шега (видео и снимки)

В случая с бебе Оливър, майката чисто и просто е споделила напредъка на малкия ѝ син в плуването, само дето не е преценила възможностите на платформата, в която го е направила публично достояние.

„Основното, за което имаме грижа, е сигурността“, заяви един от собствениците на плувния комплекс. „Ние учим осеммесечни деца как да оценяват ситуацията във водата и да намират решение за излизане от нея. Знам, че изглежда лудо.“

Видео на бебе, хвърлено в басейн, за да се учи да плува, предизвика гневни реакции към майката (видео и снимка)

Инструктурите съветват да не правите това с малките си деца и да оставите на тях ранното им обучение в плуването.

Източник: LadBible

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции