<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=58414" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дете на 9 годи...

Видео на дете със синдром на Даун, което имитира Алиша Кийс, трогна хиляди потребители (снимки)

17 Март 2020
1 1827

Малко момче със синдром на Даун се превърна в любимец на хиляди хора в мрежата, след като беше заснето как се радва и имитира изпълнение на певицата Алиша Кийс, предава Daily Mail.

Очарователното видеото с изпълнението на 2-годишния Тоанга от Нова Зеландия, има над 14 милиона гледания във “Фейсбук” и повече от 381 000 харесвания, както и много споделяния и затрогващи коментари.

Модел със синдром на Даун осъществи мечтата си да дефилира на “Седмицата на модата” в Ню Йорк (видео и снимки)

От кадрите се вижда как малкото момченце е истински щастливо от представянето на участниците в телевизионното шоу “Америка търси талант” и с ентусиазъм имитира изпълнение на песента ‘Girl on Fire’ на R&B и соул певицата Алиша Кийс.

Малкият изпълнител пляска с ръчички, танцува на място и дори си представя как държи микрофон, докато повтаря думи от текста на песента.

Момиченце със синдром на Даун е осиновено от баща гей, след като 20 пъти е било отхвърляно

Близки на детето споделят, че то не проявява голям интерес към гледането на телевизия, но винаги е обичало да слуша музика и това го кара да чувства добре.

Майката на Тоанга разказва, че когато той трябва да бъде преглеждан от медицинско лице, музиката му помага да се разсейва и да остане спокоен. Ако все пак тръгне грешна песен, а не някоя от любимите му, Тоанга ще накара всички наоколо да разберат за това.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции