<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=65096" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Два алигатор...

Видео с момиче, което пада по странен начин в река, предизвика догадки в мрежата какво се е случило (видео и снимки)

27 Май 2020
2 4167

Младо момиче се изтърси болезнено във водата от въжена люлка, докато се опитваше да впечатли публиката си с елегантен скок в река в Тексас, САЩ, пише UniLad.

Видео от случката бе публикувано в Instagram от Myka Shae в понеделник, 18 май. В кадъра виждаме как момичето, покачено на висока дървена платформа над река, се готви за скок, придружавано от друго момиче зад нея. Тя се спуска с въжената люлка, но точно над водата като че ли се удря в невидима с просто око преграда и пада с преобръщане в реката.

Мъж се пльосна по гръб в река, опитвайки се да впечатли приятелката си (видео и снимки)

Въпреки че не е съвсем ясно какво кара момичето внезапно да се огъне във въздуха по такъв начин, хората масово започнаха да коментират, опитвайки се да разберат какво точно е предизвикало драматичното падане в мътната вода, което сякаш противоречи на законите на физиката.

Мъж падна с колата си в река 10 минути след като си взе шофьорския изпит (видео)

В коментарите си под публикацията някои последователи стигнаха до заключението, че над реката е имало опънато фино въже, което е “спънало” момичето и го е катурнало във водата.

Бояджия падна от 9 метра височина след като възрастен инвалид го събори от стълбата (видео)

„След като го гледахме многократно и анализирахме с приятели, всички се съгласихме, че в записа се вижда тънка черна струна, която пресреща момичето около областта на бедрото и го обръща. Дори отскача, след като излезе извън кадъра. Това трябва да боли”, написа потребител в Instagram.

Източник: UniLad

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции