Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Видео с побой над момче посред бял ден в София се появи в интернет (видео 18+)
Видео с побой над момче посред бял ден в София се появи в интернет (видео 18+)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
09-29-19
добавено
106609
прегледа

Във фейсбук-групата "Забелязано в София" се появи брутално видео, качено от възмутени граждани, които твърдят, че е заснето в столичния ж.к. "Толстой". 

 

Според информацията, написана под споделения клип, малтретираното момче е на 15 години, а двамата бабаити, които го бият са наркоразпространители. Съдейки и по репликите, които се чуват във видеото, то им дължи пари, а те го заплашват, че ако не им върне в бързи срокове 1000 лева, ще се разправят с него още по-брутално. 

 

Докато двамата бият беззащитното момче, по улицата минават автомобили, но никой не смее да се притече на помощ на младежа и всички подминават. 

 

Качилите клипа в социалните мрежи твърдят, че същите биячи се представят за полицаи под прикритие и твърдят, че имат закрилата на високопоставени униформени служители.