<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67915" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТИР влезе в н...

Видимо неадекватен полицай предизвика катастрофа в София, но глобиха другия шофьор (снимки)

30 Юни 2020
0 28252

Полицай, за който се твърди, че е бил във видимо неадекватно състояние, е предизвикал катастрофа в София на 20 юни. Това се вижда от снимки, споделени в групата Катастрофи в София.

Ние от “Господарите” се свързахме се с пострадалия при катастрофата. На 20 юни сутринта той пътувал към работното си място, когато в опит да избегне сблъсък с автобус на градския транспорт, се озовава на границата на трамвайните линии. Там обаче срещу него изскача черен джип, каран от униформен служител. За да избегне челен удар, пострадалият завива рязко и джипът го удря странично.

При удара са пострадали шофьорът и спътникът му. Спъникът има счупено ребро, а шофьорът е с травма на главата.

На място пристига полиция. Причинителят на катастрофата сваля униформата си и се преоблича пред техните погледи. На следващата снимка се вижда как вече е с тениска, вместо със служебната риза от първата снимка:

Пристигналият на място екип на 112 отвежда пострадалите и полицая в ИСУЛ, където им е направен преглед. Пострадалият шофьор е тестван с дрегер – резултатът е отрицателен. Полицаят е отказал да му бъде направена проба с дрегер, но е отведен за кръвен тест, резулатът от който не е известен. Очевидци обаче твърдят, че той е пил от банка с глюкоза, преди да му бъде направен теста, което добре се вижда и на снимките:

В крайна сметка след инцидента пострадалият шофьор получава акт за нарушение – според Констативния протокол именно той е виновен за нея, въпреки видимо неадекватното състояние на полицая и факта, че той е карал в насрещното платно.

Ние ще проследим случая, а вие ни сигнализирайте за всякакви нередности.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции