<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88590" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Случаят "Боби...

Вижте какво обеща кметът на Панчарево за блокираните от „частен път“ имоти (РЕПОРТАЖ)

05 Май 2021
0 2520

Скъпи приятели, към нас се обърнаха собственици на имоти на ул. „Пепелив рид“ в Панчарево. От няколко месеца на тяхната улица има строеж в частен имот, чиито граници, оказва се, покриват улицата и така строежът блокира достъпа на собствениците на имоти до парцелите им. Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт провериха на място как се случва това. Пред тях потърпевшите споделиха, че са подавали жалби в община Панчарево, но до момента администрацията обяснява, че те са длъжни да накарат съседите си да премахнат загражденията на имотите си, за да им осигурят достъп. В момента достъпът до 8 имота там е блокиран и това възпрепятства не само собствениците, но и екипи на спешна помощ, полицията или пожарната да стигнат до тях.

8 имота са блокирани от „частен път“ в Панчарево (РЕПОРТАЖ)

След като повече от седмица не получихме отговор на поканата си до община Панчарево техен представител да коментира темата, потърсихме кмета Николай Гюров след публично събитие в местното читалище. Той обясни, че вече е възложил проверка по случая и обеща до средата на май да има решение за хората, чиито достъп до имотите им към момента е блокиран. По думите му този проблем се среща и на други места в района, а решаването отнема време, което често разочарова засегнатите.

Ние ще проследим дали обещанието още другата седмица проблемът да бъде решен ще бъде спазено, а вие ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции