Следва: Един от напад...

Вижте как Георги Флоров завлича хора с хонорари за изпълнители (РЕПОРТАЖ)

25 Август 2020
0 26711

Скъпи приятели, вчера Георги Флоров засне видео как заедно с други, определящи себе си като контрапротестиращи, рушат палатковия лагер пред Софийски университет „Свети Климент Охридски“.

Трима мъже са нападнали с камъни палатковия лагер пред Софийския университет (видео и снимки)

По-късно ние от „Господарите“ ви припомнихме видео от 2013 година, в което самият Флоров разказва как се организират платени протести и признава, че неколкократно е взимал участие в такива.

Един от нападателите на палатковия лагер пред СУ – стар познат на “Господарите” (видео)

Още през февруари към нас се обърна българка-собственик на ресторант във Франкфурт, Германия. Във видеовръзка с репортерката ни Виктория Симеонова и с оператора Йохан Вирт я сподели, че Георги Флоров е трябвало да организира участието на певицата Тони Дачева в механата й, за което е поискал немалка сума – 1100 евро капаро. След като парите му били преведени, той мистериозно изчезнал и я блокирал във всички социални мрежи, включително и обажданията й по телефона. Тя се свързала сама с Тони Дачева, за да установи, че Флоров изобщо не е организирал участието. Наложило й се втори път да плати хонорара на изпълнителката, за да не разочарова гостите на заведението, които вече имали резервации за избрания ден.

И до днес Флоров не е върнал парите на разочарованата българка в Германия, а институциите не са отговорили на жалбите й.

Междувременно заради споделените от нас вчера кадри с участието на Георги Флоров получихме гневни съобщения от него, но и възможност да го поканим в интервю да представи гледната си точка и по двата казуса: завлечените с над 2000 лева българи от Франкфурт и агресивното му поведение спрямо протестиращите и спрямо нас. Очаквайте скоро интервюто ни с него, а междувременно ни сигнализирайте само на gospodari.com за всякакви злоупотреби и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Nelly

    28 Август 2020

    Богдан Тодоров: Виктория Симеонова е репортер и редактор в Gospodari.com – сайтът на излъчваното до края на 2018 г. в телевизионния ефир предаване „Господари на ефира“, което оттогава се развива като онлайн платформа. През 2019 г. завършва „Журналистика“, а през 2020 г. – „Продуцентство и креативна индустрия“ в СУ „Св. Климент Охридски“, като по време на обучението си работи като репортер в новинарския екип на телевизия „Евроком“, а от 2016 г. – в „Господари на ефира“, където е и до днес. Носител е на наградата за разследваща журналистика „Радостина Константинова“ в студентската категория през 2018 г. През 2019 г. Студентският съвет на Софийския университет я награждава със Специална награда в категория Социални науки в конкурса „Студент на годината“. Източник: https://new.aej-bulgaria.org/%D1%87%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5/

Покажи всички Скрий

Реакции