<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54746" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фен създаде п...

Вижте как издигат за дни от нищото огромна болница за коронавирус в Китай (видео и снимки)

30 Януари 2020
0 2337

Втората болница за коронавирус в китайския град Ухан е почти готова. Огромното здание, построено от нищото само за няколко дни, трябва да бъде окончателно отворено на 5 февруари. Уникално видео показва на забързан каданс как издигат болницата буквално от земята, а след още няколко дни денонощна работа на стотиците работници, лечебното заведение ще отвори врати със своите 1600 легла, пише Daily Mail.

 

 

В КИТАЙ УДАРНО СТРОЯТ БОЛНИЦА ЗАРАДИ НОВИЯ КОРОНАВИРУС (ВИДЕО)

 

 

 

 

Видеото, заснето с дрон, показва фантастичното постижение на строители и архитекти. Съоръжението се простира на около 60 000 квадратни метра. Първоначално болницата е проектирана за 1300 легла, но правителството на Ухан реши да бъдат сложени 300 допълнителни легла заради бързото разпространение на заразата. Строителните работи официално започнаха в неделя и вече почти една трета от проекта е завършен.

 

ВСЕ ПОВЕЧЕ ЛЕТИЩА ПРОВЕРЯВАТ ПЪТНИЦИТЕ ЗА СМЪРТОНОСНИЯ КОРОНАВИРУС ОТ КИТАЙ

 

 

 

Властите от провинциите Хубей и Хенан наредиха да бъдат построени поне четири медицински центъра в рамките на десет дни за овладяване на епидемията. Това е втората болница за коронавирус, изградена в епицентъра на заразата в Китай.

 

 

 

 

Първият специализиран медицински център беше открит само за два дни. Изоставена сграда беше превърната в работеща болница за невероятните 48 часа, а веднага след откриването коридорите на лечебното заведение вече са пълни с хора.

 

 

 

 

Смъртоносният вирус вече е убил най-малко 170 души, а над 7000 са заразените по целия свят.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции