<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76385" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво място е...

Проф. Кантарджиев: Получих сигнали, че Covid-19 се лекува с вода и газове (РЕПОРТАЖ)

24 Октомври 2020
0 8408

Скъпи приятели, наскоро ви показахме разказа на мъж, пътувал с автобус по линията Русе-София, който е станал свидетел, че масово противоепидемичните мерки не се спазват нито от шофьора, нито от пътниците. При опит да сигнализира институциите, те са си прехвърляли топката и така и не се е стигнало до проверка в превозното средство.

Кой отговаря за носенето на маски в междуградския транспорт? (РЕПОРТАЖ)

Нашата репортерка Виктория Симеонова и операторите Йохан Вирт и Иван Бачваров отидоха на брифинг на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса този четвъртък. По време на него, чухме интересни въпроси, които, ама изобщо не са били задавани досега, от Ива Николова, но не получихме възможност да зададем своите.

Топ нелепи въпроси от Ива Николова (видео)

Вместо да се откаже, Вики последва един от членовете на Щаба – проф. Кантарджиев, за да го попита на кои институции хората да сигнализират при нарушаване на противоепидемичните мерки. Той даде интересни отговори, но не и удовлетворяващ, затова екипът ни реши да отиде и на следобедната пресконференция на министър Ангелов, в която участваха и представители на ресторантьорски организации.

Този път късметът беше на наша страна и зададохме въпроса на кого да сигнализират хората при нарушения. Министър Ангелов прочете заповедта си, в която обаче не откри отговор. При настояване все пак да получим такъв, той обеща лично да провери сигнала ни.

Ние вече изпратихме своя сигнал лично до него и ще проследим по какъв начин ще реагира, а вие сигнализирайте само на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • superman

    26 Октомври 2020

    https://tr.im/k19gospodari

Покажи всички Скрий

Реакции