<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42110" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вместо парти...

Вижте как садистът от Мъглиж се е гаврил и с други животни (видео)

06 Ноември 2019
0 23123

Садистът от Мъглиж Ангелин, който беше заснет да измъчва малко кученце, се гаври с крава, удря я, скача върху нея и се опитва да я язди. Видеото е публикувано от самия Ангелин в профила му във Фейсбук. Младият ром се подвизава  в социалните мрежи под името Angel Yliqanovf. 

 

 

""

 

 

Садизмът и бруталното поведение на рома са заснети в няколко видеоклипа. Ангелин сам се хвали с нечовешките изтезания, които причинява на животни. Сред садистичните му подвизи попада и "обяздването" на кравата. 

 

 

""

 

 

ПУСНАХА САМО СРЕЩУ 250 ЛЕВА ГАРАНЦИЯ САДИСТА ОТ МЪГЛИЖ, ИЗМЪЧВАЛ КУЧЕНЦЕ

 

 

Вчера срещу 250 лева парична гаранция 25-годишния Ангелин беше пуснат от ареста. Тойе с повдигнато обвинение за проявена жестокост към животно, но му бе наложена тази лека мярка.  Мъжът е признал вината си за измъчването на кучето.  Като причина за зверското си отношение  той посочил, че животинката го е ухапала при игра. 

 

 

""

 

 

Потребители на социалните мрежи започнаха петиция "ПЕТИЦИЯ ЗА ИСКАНЕ НА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА И НАКАЗАНИЕ ЗА Angel Yliqanovf ЗАСНЕЛ НА ВИДЕО КАК УМИШЛЕНО МЪЧИ МАЛКО КУЧЕНЦЕ ЗА СОБСТВЕНО ЗАБАВЛЕНИЕ". Само за няколко часа документът е подписан вече от над 5000 души. Има и съмнение, че кучето, което Ангелин е предал на полицията е същото, което е заснето в клипа. Хората подозират, че кученцето е загинало след тормоза, а на снимките, разпространени от полицията е съвсем друго животно. 

 

 

Източник: Фейсбук

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции