Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вижте как служители на склада, в който преетикират стоки, проявяват агресия към репортера ни Митко Върбанов
Вижте как служители на склада, в който преетикират стоки, проявяват агресия към репортера ни Митко Върбанов
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
09-27-18
добавено
87969
прегледа

Скъпи приятели, през месец юли ви разказахме за склад във Велико Търново, в който се съхраняват и преетикират стоки с изтекъл срок на годност.

 

Тогава шефът на местната агенция за Безопасност на храните д-р Станимир Спасов обеща, че складът повече няма да работи, а стоката ще бъде унищожена.

 

ЕТО ПОЗИЦИЯТА НА ГОСПОДАРИТЕ ОТНОСНО АГРЕСИЯТА КЪМ РЕПОРТЕРА ДИМИТЪР ВЪРБАНОВ

 

Получихме сигнал, че това не се е случило и складът продължава да работи. Това накара нашия репортер Митко Върбанов да направи проверка.

 

Стоката, за която ви разказахме, трябваше да бъде унищожена, но това не се случи и тя отново е в склада и най-вероятно ще бъдат преетекирана и пусната в търговската мрежа.

 

ТРИМА ДУШИ ПРОЯВИХА АГРЕСИЯ КЪМ ЖУРНАЛИСТА ДИМИТЪР ВЪРБАНОВ

 

Всичко това, което Митко засне и разкри не се хареса на собствениците и те проявиха агресия към репортерът ни.

 

Потърсихме коментар от БАБХ като искаме да знаем, защо складът продължава да работи и кой ще понесе последствията, ако такива стоки продължат да се използват в дески кухни и закусвални. Ето защо Дани Йорданов разговаря с д-р Любомир Кулински, директор "Контрол на храните" в БАБХ. 

 

Надяваме се, че всички институции ще заработят и ще се вземат необходимите мерки. Ние ще следим за това!