<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80598" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Господарите ...

Вижте кои са цитатите, с които ще запомним 2020 година (Коментарът на “Господарите”)

23 Декември 2020
0 26396

Цяла година се нагледахме и на слушахме на мъдрости – от политици, обществени фигури, футболисти, инфлуенсъри и какви ли още не. Затова събрахме най-колоритните от тях в едно видео, обобщаващо тази необичайна година.

Януари започна спокойно и плавно само с една водна криза и един арест – на тогавашния еко министър Нено Димов. Последваха и интересни изказвания от парламентарната трибуна. През февруари Валери Симеонова не пропусна да се включи с нова порция мъдрости. Пристигането на коронавируса у нас през март дойде с още велики цитати от ген. Мутафчийски и Волен Сидеров. През април напрежението си каза думата – премиерът доста се изнерви, а тогавашният министър на туризма Николина Ангелкова потърси спасение в религията. През май героите на епидемията – ген. Мутафчийски и доц. Мангъров споделиха интересни моменти от отношенията си с Бойко Борисов, той пък отговори през юни с доза егоцентризъм. Юли премина под знака на протестите с порция забавни изцепки от Веселин Марешки, Валери Симеонов, Данаил Кирилов и Мариана Николова. Отпускарският август остана в историята с мъдрост от БожиГол. През септември изгря звездата на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, която месец по-късно стана известа не само с мъдростта си, но и с щедрите подаръци. През ноември в втората вълна на коронавируса ни заля със сок от лимон и порция майонеза. Декември започна с инфлуенсъри, премина през политици и завърши с един боксьор, който въпреки всичко заслужава уважение.

Това беше 2020 година – мъдра, цветна и незабравима. Да си пожелаем 2021 да е по-здрава, а мъдростите да са по-забавни и по-малко болезнени! Гледайте, споделяйте и вярвайте, че предстоят по-добри времена!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции