<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74839" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Премиер да е ...

Вижте кой е новият прокурор във ВСС Евгени Иванов (видео)

02 Октомври 2020
0 6138

Миналия уикенд прокурори от цялата страна трябваше да се включат в избори за нов член от Прокуратурата на Висшия съдебен съвет. На практика обаче имаше само един номиниран кандидат – Евгени Иванов.

По време на вота в Съдебната палата в София на 26 септември, въпреки дъжда, пред сградата се събраха протестиращи, с които се срещнаха репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт. Те представиха своето искане за оставка на главния прокурор Иван Гешев и изразиха неодобрението си за начина, по който Евгени Иванов е избран за представител на прокуратурата във ВСС – определиха го като „състезание с един кон”.

Разглеждайки по-внимателно кандидатурата на Иванов, ни направиха впечатление включените в биографията му технически умения и компетенции: работа с интернет, офис пакет, интерактивна дъска и офис техника. Чужди езици не са посочени, но пък думата интернет виждаме написана два пъти – веднъж на кирилица и веднъж с латински букви.

Новият министър на туризма в схватка с английския език (видео)

Прочетохме и дългата концепция на юриста за развитието на ВСС, в която се говори за активна работа с медиите, а в деня на представянето й лично той отказа да я коментира.

Силно се надяваме юридическите познания на Евгени Иванов да не са като техническите. А лошия привкус от начина на избирането му да бъде опроверган от действията му. А, дано, ама… надали.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Samuil Hamchev

    02 Октомври 2020

    Аз мога и с Office2016 да работя

Реакции