Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вижте коя е "единствената" кола, която КАТ откри да замърсява София (видео)
Вижте коя е "единствената" кола, която КАТ откри да замърсява София (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
02-14-20
добавено
2987
прегледа

Тези дни КАТ започна проверка по улиците на столицата, в преследване на автомобили, които замърсяват твърде много софийския въздух.

 

КАТ ЗАПОЧВА ДА ПРОВЕРЯВА ЗА ЗАМЪРСЯВАЩИ КОЛИ

 

 

 

И тъкмо си казахме, че най-после някой се е заел със смислени мерки срещу непоносимо мръсния въздух на София, и излязоха резултатите от "проверката". За първия ден на еко-акцията, полицията залови цифром и словом... 1 (ЕДНА) кола! Уникална проверка, уникални мерки срещу замърсяването!

 

ПОЛИЦИЯТА ОТКРИ САМО ЕДНА ЗАМЪРСЯВАЩА КОЛА В СОФИЯ

 

Резултатът от безкомпромисната акция на КАТ силно ни заинтригува, затова ние се заровихме в базата данни на виртуалния свят и намерихме автентични кадри на този единствен замърсяващ столицата таралясник, на който дължим цялото повишение на фини прахови частици през зимните месеци.

 

Но каква беше изненадата ни, когато установихме, че виновното превозно средство всъщност е джипка на софийската Жандармерия!? Какъв обрат, каква невероятна пътно-транспортна драма! 

 

Ако не ни вярвате - убедете се сами от видеото по-горе! Както и вижте реакцията на Грета Тунберг, когато ѝ пратихме кадрите на този единствен отговорник за софийския смог! 

 

Призоваваме КАТ-София следващия път да проверява по-зорко, като започне от автомобилите на колегите си.