<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42915" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Котка лекува ...

Вижте невероятните снимки на куче и котка, които пътешестват заедно (видео)

02 Декември 2019
0 1668

Като големи любители на туризма, Синтия Бенет и нейното гадже трябвало да се уверят, че домашните им любимци обичат да бъдат на открито толкова, колкото и самите те.

 

Независимо дали това било внимателен процес на подбор или силно шесто чувство, изглежда, че те са направили правилния избор, когато са избрали кучето си Хенри и котката Балу, които се наслаждават на природата дори повече от стопаните си.

 

 

""

 

 

Бенет осиновила Хенри още през 2014 г. и 3 дни след като пристигнал в новия си дом, той вече бил на туризъм с новото си семейство.

 

 

""

 

 

„Той намери най-стръмната и висока скала наоколо и се затича до върха ѝ, за да погледне през ръба“, описа Бенет първия им излет заедно. Кучето продължава да бъде истински смелчак и до днес, като наскоро си спечели прякора „малката планинска коза“.

 

 

""

 

 

Балу – котката, която стопанката ѝ нарича "по-малкия брат на Хенри", също обича природата и Бенет се гордее с това.

 

 

""

 

 

„Получавам много въпроси как е свикнала, но истината е, че тя наистина обича природата и иска да излезе навън. В момента, в който докосна каишката на Хенри, Балу застава до вратата и започва да мяука", каза Бенет.

 

 

""

 

 

За радост на собствениците им, двата домашни любимеца се разбират много добре помежду си. В момента, в който Балу срещнал по-големия си брат Хенри, той веднага поискал да си играе с него, докато Хенри бил внимателен и грижовен към котето, като винаги го проверявал, за да се увери, че всичко е наред.

 

""

 

 

Вижте повече снимки във видеото горе, за да видите туристическите приключения на тази очарователно-необикновена двойка.

 

 

Източник: DeMilked

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции