Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вижте нелепия опит за застрахователна измама на един работник (видео)
Вижте нелепия опит за застрахователна измама на един работник (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
11-08-19
добавено
1508
прегледа

Миналата есен, Александър Голдински подал застрахователен иск за покриване на разходите вследствие на спешната помощ, която му била оказана, заявявайки, че е наранил главата си, след като се подхлъзнал на лед в кафенето на работното си място.

 

Записите от камерите за наблюдение обаче разказват различна история и разкриват ясния опит за измама на 58-годишния работник. Видеото по-горе е уловило и показва схемата му от начало до край.

 

Той изглежда хвърля чаша лед на пода и изглежда се колебае пред опасността, преди да симулира абсурдно падане на земята.

 

Тази седмица, жителят на Рандолф, Ню Джързи, избегна затвора, но бе осъден на две години изпитателен срок и 14 часа общественополезен труд. Освен това той е бил осъден да върне 563-те долара за разходите, обратно на застрахователната компания.

 

Голдински се призна за виновен през август за застрахователна измама от трета степен, след като фалшифицира падането си във фирмата си в град Уудбридж, където той бил назначен като подизпълнител от All Gold Industries.

 

Когато бил попитан относно видеоклипа, след ареста му през януари, Голдински казал, че не е правил такова нещо, но след по-обстоен разпит, заявил, че не желае да говори повече без адвокат.

 

Кадрите от системата за наблюдение обаче били абсурдни, защото както сами можете да видите в клипа по-горе, разследването показало, че Голдински нарочно е хвърлил лед на пода, "паднал" е и е изчакал, докато бъде открит.

 

 

Източник: Washington Post