Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вижте неудобните въпроси към Цветанов, които социалните мрежи забраниха (видео)
Вижте неудобните въпроси към Цветанов, които социалните мрежи забраниха (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
03-23-19
добавено
28643
прегледа

Журналистката Миролюба Бенатова притисна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по темата с луксозния имот, а записът се превърна в хит в социалните мрежи.

 

Журналистката го попита как така бившият функционер на ГЕРБ и сегашен служител на РВД Симеон Велков е разбрал за двата апартамента на Цветанов, за да ги купи в деня, в който той взима тузарския имот на ул. „Лозенка“. „Това не ви ли смущава-човек, който е работил за вас, разбира за вашите апартаменти по телепатична връзка, за да ги купи?“. Отговорът на Цветанов е: „Всичко вчера съм обяснил и днес няма да се повтарям“. След това включва други оръжия, подмятайки на Бенатова: „Бяхте изключително добра, когато отразявахте криминалните новини“. Следват оправдания: „Не мога да коментирам други лица, които са участвали в тази сделка“.

 

Цветанов опитва да се измъкне от ситуацията, използвайки други методи: „Г-жо Бенатова, специално вас не съм ви виждал от години в парламента“. Тя не крие: „Специално за вас дойдох“, след което повтаря въпроса за това дали е имало „телепатична връзка“ между него и Симеон Велков за закупуването на двата апартамента.

 

Разговорът им се радва на голям зрителски интерес, но споделянето му е невъзможно. За тава алармира Христо Комарнитски. Според фейсбук съдържанието не отговаря на стандартите. Вижте какво се получава, ако искате да споделите клипа с приятелите си.