<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=86992" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обвинените з...

Вижте опита ни да говорим с някои от задържаните от финансовата пирамида (РЕПОРТАЖ)

08 Април 2021
0 4077

Скъпи приятели, както вече съобщихме, нашите стари познайници Йордан Моллов, Кирил Джабаров и Мая Господинова останаха в ареста, след като бяха арестувани по обвинения за ръководене на финансова пирамида и пране на пари. Други трима от схемата – Светла Цонева, Фердинанд Николов и Ивайло Асенов останаха под домашен арест, а мерките им бяха потвърдени и от Апелативния специализиран наказателен съд.

Обвинените за финансови злоупотреби познайници на “Господарите” Моллов, Джабаров и Господинова остават в ареста

Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт се опитаха да разговарят с останалите под домашен арест Светла Цонева и Фердинанд Николов, но опитът им удари на камък, както можете да видите и сами във видеото. Малко по-късно камерата ни улови как бусът на Прокуратурата, в който вероятно са Йордан Моллов, Кирил Джабаров и Мая Господинова се отправи към ареста – мястото, където им предстои да прекарат следващите месеци, тъй като наложената им мярка е окончателна, без право на обжалване.

Наблюдаващият прокурор Людмил Куюмджиев съобщи, че нови 11 папки с доказателства са присъединени по случая, има данни за заплахи към свидетели. Коментираните пред камерата ни още през 2018 година образувани досъдебни производства са присъединени към новото дело, което се води срещу заподозрените в мащабна злоупотреба.

Ние продължаваме да следим случая, а вие продължавайте да ни сигнализирате за злоупотреби, измами и корупция само на gospodari.com и на телефон *3333.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции