<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39163" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена преслед...

Вижте реалния "Батман", който помага на животни в нужда (видео и снимки)

17 Юли 2019
0 1473

Казват, че не всички герои носят наметало, този обаче носи! Най-хубавото е, че той се бори за онези, които нямат право на глас – животните, оставени в приютите.

 

27-годишният Крис Ван Дорн винаги е бил почитател на Батман, но когато станал доброволец в най-различни организации за спасяване на животни около Орландо, Флорида, той решава да използва този персонаж, за да привлече повече внимание към осиновяването на домашни любимци.

 

 

""

 

 

Първоначално използва костюма на Батман, за да запази анонимните си "супергеройски мисии", но добрите дела на 27-годишния младеж  доведоха самоличността му до светлината на прожекторите, след като "GoFundMe" го обяви за „герой“ през май тази година.

 

Крис стартира организацията си с нестопанска цел – "Batman4Paws" още през 2018 година и оттогава прави многобройни пътувания из цялата страна, за да спаси стотици животни от евтаназия и да им открие любящ дом.

 

 

""

 

 

Батмантът в реалния живот управлява скромен автомобил – Хонда "Accord", но се надява да срещне доброжелателен човек, който може да му дари ван, за да може да взима повече животни в спасителните си мисии.

 

Крис се надява също така, че неговият пилотски лиценз един ден ще му помогне да използва въздушен транспорт като по-ефикасен начин за пренасяне на неговите космати приятели.

 

 

""

 

 

„Като дете се възхищавах на ценностите, които супергероите като Батман отразяваха и мислех, че това ще бъде идеалният персонаж, който да въплъти духа на добрата воля. Така се роди и лудата идея за "Batman4Paws".

 

Започнх да помагам за спасяването на животни с всичко по силите си, докато съм облечен като "Черния рицар", ставайки символ на подпомагането на нуждаещите се”, пише Крис в своята страница на "GoFundMe".

 

 

""

 

 

Батман получава "задачите" си чрез модерните средства за комуникация – електронна поща, телефон или социалните медии, но тъй като  работи в почивните дни, обичайните му дни за транспорт са понеделник, вторник и сряда.

 

"След като се определи транспортен ден и са подготвени всички документи, той взима животното в нужда и го завежда в безопасна среда", пише официалният му сайт "Batman4Paws".

 

Крис признава, че не е необходимо да се обличаш в костюм, за да спасиш живота на космат приятел, но това му помага да повиши осведомеността за важността на осиновяването на животни.

 

 

""

 

 

 

Източник: Bored Panda

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции