<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92385" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Брус Уилис и ...

Вин Дизел най-после проговори за враждата си с Дуейн Джонсън – Скалата

24 Юни 2021
0 10761

От много години се говори за продължаваща вражда между Вин Дизел и Дуейн Джонсън, но накрая имаме малко яснота около нея, пише LadBible.

Джонсън първоначално се появи като Люк Хобс във филма „Бързи и яростни“ 5, а по-късно нарече неназован мъж и партньор от продукцията „Бързи и яростни 8“ с определението „бонбонено дупе“. Никога не беше уточнено към кого е насочено изказването, но, разбира се, хората побързаха да твърдят, че това е Дизел.

Наскоро в социалните мрежи 49-годишният бивш кеч-борец написа: “Някои звезди се държат като истински професионалисти, докато други не го правят. Бонбонени задници.”

Сега Дизел се възползва от възможността да обясни какво всъщност се случва според него между двамата в интервю за Men’s Health:

„Моят подход по това време беше за много тежка борба, така че да се представя на най-високо ново. Но както процудентът каза „Окей, ще вземем Дуейн Джонсън, който е свързан с борбата. Партньорството с него изискваше много работа“.

Враждата обаче може би е към своя край, след като Скалата публикува ново видеоосъобщение от фитнеса. В него той благодари на феновете, че са направили двамата актьори и съвместната им игра хит.

Той съобщи, че филмът е преминал 750 милиона долара в глобалния боксофис.

След като благодари на Universal Studios, както и на актьорския състав и членовете на екипа, той добави: „И накрая, но не на последно място, искам да благодаря на брат Вин за неговата подкрепа“.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции