Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Влади Василев тръгна след шофьорите, които минават незаконно през Владая
Влади Василев тръгна след шофьорите, които минават незаконно през Владая
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
10-30-18
добавено
10659
прегледа

Връщаме се към проблема във Владая, където от години тежкотоварни автомобили нарушават забраната за преминаване.

 

 

 

Снощи ви показахме как Влади Василев се срещна с наш зрител, който обясни, че по пътя София-Перник през Владая и Княжево минават много тежкотоварни автомобили, въпреки забраната. Макар повечето да минават през магистрала "Люлин", някои от шофьорите предпочитат да погазват правилата. Става дума за служителите на 3-4 определени фирми, които минават оттам безнаказано, без дори полицаите да ги спират. 

 

 

Нашият репортер се срещна и с шофьори, които имаха желание да допълнят към темата. Те пък имат проблем с достъпа до местодомуването на камионите. По талон превозните средства се регистрирани с местодомуване във Владая, но според обстоятелствата на пътя и пътните знаци, шофьорите няма как да стигнат до там. Поради това водачите често са спирани и от полицаи. Стига се до заплахи и "почерпки".

 

 

Всички тези разкази създават усещането, че контролът е избирателен. А днес наш автомобил тръгва след един от камионите, които се движат по забранения маршрут към кариерата в Студена. Виждаме как превозното средство се движи с висока скорост, а освен това изпреварва леките коли напълно необезпокоявано.

 

 

Влади Василев разговаря с шофьори, за да разбере знаят ли, че нямат право да ползват този маршрут и какво налага погазването на правилата за движение.