Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Властите в Пакистан отровиха 1000 улични кучета и се похвалиха с видео (18+)
Властите в Пакистан отровиха 1000 улични кучета и се похвалиха с видео (18+)
Насилие над животни Вземи EMBED
Loading the video...
08.08.16
добавено
45145
прегледа

Властите в град Карачи, Пакистан, показаха труповете на 1000 улични кучета, отровени след решение на администрацията на един от централните квартали. На мястото присъства и главен санитарен инспектор, избрал със своите колеги да покаже жертвите на масовото убийство на публично място, откъдето минават много хора.

 

НАРУШЕНИЯ В ПРИЮТ ЗА КУЧЕТА В ПЕРНИК

 

От десетилетия в Пакистан уличните кучета се стрелят и тровят. Природозащитните организации отбелязват с право, че това не е само жестоко и неефективно, но е и лудост, тъй като има много хуманни алтернативи да се намали популацията на уличните кучета. Основният аргумент на властите в Пакистан е, че уличните кучета нападат хората. За миналата година една от основните болници в Карачи е приела 6500 пациенти с ухапвания, тази година случаите са 3700 засега.

 

ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ ОСУЕТИ БОЙ С КУЧЕТА, НО МАЙ ЩЕ ОСУЕТИ И РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА

 

Природозащитниците в Пакистан са пуснали петиция, с която следва да се обърне внимание на осиновяването на кучета и да се спре масовото им изтребване по този дивашки начин: тук.